Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Societatea dispune de resurse proprii si de unelte, scule profesionale, abcant, astfel producandu-si singura elementele de tip glafuri, parazapezi, frontoane, dolii de perete, dolii , sorturi de streasina, zet-uri, si alte accesorii utile la comanda si pe proiect.

“Acoperisul unei case nu este un element, care trebuie privit numai din perspectiva stricta a utilitatii sale.  De la forma, materialul din care este realizat si pana la culoare, acoperisul devine si este parte integranta din identitatea casei, din personalitatea acesteia, si nu in ultim rand, este cel care completeaza stilul, eleganta si ambianta unei constructii.”

Pe baza unui plan al invelitoriii furnizat de Dumneavoastra, de montator sau  in urma masuratorii efectuate de societate, MDL bp optimizeaza necesarul de tabla la lungimile standard sau speciale si necesarul de accesorii, rezultand intr-un final o reducere a pierderilor de material si, implicit al costurilor.

Tabla profilata/lisa, trebuie taiata cu un foarfec  electric de tabla sau foarfece de taiat tabla manual. In caz contrar, prin taiere cu polizorul unghiular/flex, se pierde din start garantia invelitorii.
Din Gura in Gura