Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Termoizolatii profesionale
Brand
Businessprotection(bp)
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stiati ca polistirenul minim agrementat pentru izolatii exterioare este EPS 70. Eficienta  medie fiind de la EPS 80 si maxima de la EPS 100.

In casele slab izolate vara, poate sa fie insuportabil de cald datorita supraincalzirii fatadei, si in cazul in care suprafetele de fereastra sa fie prea mari si sa nu dispuna de protectie solara. Casele sunt astfel atat iarna cat si vara, imbracate corespunzator si protejate de sistemele termoizolante.

Si cum fatada este cartea de vizita a unei case, bp va ofera suport in finisajul acesteia, printr-o mare varietate de solutii de placare. Izolatia fatadei este o lucrare care trebuie efectuata doar de personal certificat, compania bp ofera partenerilor sai, scolarizari pentru meseriasi si aplicatori, si totodata ofera consiliere de specialitate, fundamentata si detaliata, si nu in ultim rand analiza obiectivului care urmeaza a fi termoizolat.

De asemenea se planifica in detaliu si se personalizeaza lista de produse necesare pentru locuita Dumneavoastra. Atat la finisaj cat si la aplicare, va sta la dispozitie consilierul tehnic al companiei, cu sfaturi si experienta. Produsele de calitate si montajul de specialitate merita banii investiti de Dumneavoastra, deoarece in cazul unei aplicari neprofesionale se pot forma punti termice, pe unde se pierde caldura si se genereaza condens.

Optati intodeauna pentru produsele profesionale, verificate si testate de producatori si lasati aplicarea lor in sarcina profesionistilor. Aceasta alegere va ofera confort, un somn linistit si importate economii pe termen lung.
Din Gura in Gura